Bast

Nederlands | 31-05-2022 | 280 pages

€ 23,99

   Bestelbaar


Tekst achterflap

Mads en de jonge Gwen wonen in een diep, ondoordringbaar bos. Mads vertelt Gwen over de wereld en hoe die op gruwelijke wijze ten onder is gegaan. Zij zijn de enige overlevenden. Beschut door de wildernis leven ze samen van dag tot dag, tot het sobere bestaan Gwen begint te benauwen. In haar rebellie begaat ze per ongeluk een vreselijke daad die alles verandert.
En dat is nog voordat er een pratende kat komt aangelopen en de vlammen die hun oude leven hebben verzwolgen tot in het bos blijken te reiken.
Een sprookjesachtige roman over een onalledaags gezinsleven, een onalledaagse apocalyps en over hoever we bereid zijn te gaan voor een gevoel van veiligheid.


Biografie

Lucas de Waard (1984) schreef eerder de romans De kamers,/em> en Kraaien tellen. Zijn romandebuut De kamers (2015) werd genomineerd voor de Schaduwprijs Gouden Strop 2016. Hij is scenarist van de bnnvara-serie Deep shit en schreef o.a. voor Het Zuidelijk Toneel en Bos theaterproducties en stond op de podia van Mensen Zeggen Dingen, Zwarte Cross en festival Boulevard. De Waard ontving de Musical Award voor beste script voor Willem Ruis, de show van zijn leven en is co-auteur van het uitstekend ontvangen Watskeburt?! De musical.Details

  EAN :9789044546842
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Verschijningsdatum :  31-05-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :214 mm
  Breedte :136 mm
  Dikte :23 mm
  Gewicht :354 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :280