Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Little Book of Givenchy


Nederlands | 20-02-2024 |

9789043932233

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 18,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Dit boek toont de betoverende wereld van mode-ontwerper Givenchy. Het laat zijn mooiste creaties zien en is een must voor iedere fashionliefhebber.

Tekst achterflap

'Het is heerlijk om een stof tot leven te brengen, om iets goed te laten bewegen, de harmonie van de kleuren'. - Hubert de Givenchy

Vanaf het moment dat Audrey Hepburn in een little black dress voor de etalage van Tiffany’s stond, geldt Givenchy als een van de beste ontwerpers van elegante couture. De pure, vloeiende lijnen en klassieke, vrouwelijke silhouetten hebben vele vrouwen in vervoering gebracht, van Jackie Kennedy tot Meghan Markle, en van Elizabeth Taylor tot Kendall Jenner. Het romanticisme en de verfijning van de kleding van Givenchy oefenen al jaren een grote aantrekkingskracht op hen uit.

Dit rijkgeïllustreerde boek beschrijft de geschiedenis van het merk, van de oprichting in 1952 tot de moderne maar tijdloze ontwerpen van de laatste jaren. Aan de hand van de verschillende ontwerpers die aan het hoofd van het merk hebben gestaan, bekende collecties en interessante details over het merk, laat modekenner Karen Homer haar licht schijnen over de betoverende wereld van Givenchy.

  • Het complete verhaal van mode-ontwerper Givenchy
  • Favoriet van sterren als Audrey Hepburn en Megan Markle
  • Met veel foto’s van zijn ontwerpen
  • Geschreven door modekenner en -journalist Karen Homer
  • Nieuw deel in serie over mode-ontwerpers

Een stijlvol boek in de serie van: Little Book of Prada, Little Book of Gucci, Little book of Yves Saint Laurent, Little book of Chanel, Little Book of Dior, Little Book of Balenciaga, Little book of Louis Vuitton, Little book of Versace en Little Book of Hermès. Het ultieme cadeau voor iedere fashionliefhebber.

Details

EAN :9789043932233
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Verschijningsdatum :  20-02-2024
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :190 mm
Breedte :134 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :336 gr
Voorraad : Bestelbaar