Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

How to be the love you seek


Nederlands | 23-11-2023 | 352 pages

9789043931175

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 24,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Dé opvolger van internationale bestseller How to do the work. Holistic Psychologist Nicole LePera biedt een nieuwe weg naar helende relaties met haar revolutionaire methode.

Tekst achterflap

Na het gigantische wereldwijde succes van de baanbrekende bestseller How to do the work komt Nicole LePera met haar tweede boek: How to be the love you seek. Ze past daarin haar revolutionaire zelfhulpmethode, waarin mentale, fysieke en spirituele gezondheid allemaal met elkaar verweven zijn, toe op relaties. Aan de hand van het laatste wetenschappelijke onderzoek, oefeningen, en voorbeelden biedt LePera een nieuwe weg naar helende relaties.

Ze legt uit hoe onvervulde behoeften uit het verleden je relaties in het heden kunnen beïnvloeden. Of dat nu gaat om de relatie met je partner, familie, vrienden of collega’s. Met haar holistische benadering van de psychologie leert ze je hoe je je wonden uit het verleden kunt identificeren die ten grondslag liggen aan slechte relaties. Als je die kunt helen, dan word je niet alleen gelukkiger en gezonder, maar verbeter je ook de relatie met jezelf en anderen

Details

EAN :9789043931175
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Verschijningsdatum :  23-11-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :150 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :708 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :352