Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Vogels


Nederlands | 09-11-2023 | 304 pagina's

9789043930505

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Luxe uitgave met stofomslag en leeslint: een cadeau voor iedere vogelliefhebber! Nico de Haan neemt je mee in zijn bewondering voor vogels. Met illustraties van Elwin van der Kolk.

Tekst achterflap

Al sinds zijn jeugd is Nico de Haan betoverd door de wondere wereld van vogels en deze fascinatie heeft hem nooit meer losgelaten. 'Vogels, een leven lang' is een persoonlijk verhaal, waarin De Haan zijn mooiste en meest inspirerende momenten toont, uitleg geeft over het gedrag van vogels en de verwondering deelt die hem treft bij het waarnemen. Het resultaat is de weerslag van ruim een halve eeuw aan memorabele, ontroerende en leerzame vogelmomenten. Aangevuld met prachtige zwart-witillustraties van Elwin van der Kolk is dit boek een ware inspiratie voor iedere vogelliefhebber.

Nico de Haan is vogelkenner en -beschermer in hart en nieren en is ambassadeur van Vogelbescherming Nederland. Eerder schreef hij de twee determinatiegidsen 'De gewiekste vogelgids' en 'De virtuoze vogelzanggids'. Nu volgt dit fraaie, biografische leesboek voor iedere vogelliefhebber.

‘Als vogelaar ben je bevoorrecht. Als een ander verveeld op de bus staat te wachten, kijk jij als vogelaar voortdurend om je heen en zie je soms de leukste dingen.’

Details

EAN :9789043930505
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  09-11-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :150 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :516 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304
Keywords :  vogels;vogels kijken