Voor een leven met boeken
0

Beest


Nederlands | 22-06-2021 | 320 pages

€ 22,50


    Bestelbaar
Tekst achterflap

Joan heeft haar hele leven wrede daden van mannen moeten verdragen. Wanneer een van hen zich vlak voor haar ogen door zijn hoofd schiet, vlucht ze de stad uit. Ze gaat op zoek naar Alice, een vrouw die ze nog nooit heeft ontmoet maar de enige persoon ter wereld die ze nodig heeft om af te rekenen met haar schokkende verleden. In het zinderende berggebied boven Los Angeles ontrafelt Joan de gruwelijke gebeurtenis waar ze als kind getuige van was en die haar leven sindsdien beheerst, en verzamelt de kracht om eindelijk genadeloos terug te slaan.

In haar opwindende debuutroman Beest verkent internationale bestsellerauteur Lisa Taddeo de blijvende gevolgen van een door mannen gedomineerde samenleving. In een betoverende stijl die schuurt en streelt beschrijft ze de woede, pijn en kracht van vrouwen op zijn rauwst.


Biografie

Lisa Taddeo is de auteur van het openbarende non-fictiewerk Drie vrouwen dat wekenlang in de bestsellerlijsten over de hele wereld stond. Eerder schreef ze onder meer voor The New York Times, Esquire en Elle. Ze woont samen met haar man en dochter in Connecticut.Details

  EAN :9789038807737
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Vertaler : Janine van der Kooij
  Publicatiedatum :  22-06-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :136 mm
  Breedte :215 mm
  Dikte :29 mm
  Gewicht :433 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :320