Voor een leven met boeken

0

De Stem


Nederlands | 19-01-2021 | 432 pages

€24,50


    Bestelbaar
korte beschrijving

Jessica Durlacher (1961) schreef naast De held (verfilmd en bekroond met de Opzij Literatuurprijs) onder andere de romans Het geweten (bekroond met de Debutantenprijs en het Gouden Ezelsoor), De dochter (genomineerd voor de NS Publieksprijs) en Emoticon.


Recensie/Quote

De Stem speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden – een rijke roman met een stuwende kracht, over familie, loyaliteit, en het grote offer dat engagement van mensen vraagt.

Een vrome Somalische asielzoekster komt als oppas in dienst bij het gezin van Zelda en Bor, en ontpopt zich tot hun verbazing als een fenomenale zangeres. Haar naam is Amal. Ze is zo goed dat Zelda en Bor haar opgeven voor de populaire talentenshow De Stem. Tijdens haar spectaculaire eerste optreden verrast Amal het miljoenenpubliek met een dramatisch gebaar dat tot een vloedgolf van bedreigingen leidt. Het gezin voelt zich geroepen haar te beschermen en wordt zo meegesleurd in conflicten die hun veilige wereld voor altijd zullen veranderen.Details

  EAN :9789029541930
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum :  19-01-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :147 mm
  Breedte :223 mm
  Dikte :41 mm
  Gewicht :647 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :432