Voor een leven met boeken
0

Het spel meespelen


Nederlands | 13-04-2021 | 208 pages

€20,00


    Bestelbaar
Tekst achterflap

Beverly Hills, jaren zestig. Maria, een actrice met een vastgelopen filmcarrière, is getrouwd met een succesvolle filmproducent, die ze vergezelt naar glamoureuze feestjes in een wereld die vooral om buitenkant draait. Eenzaam rijdt ze in haar auto rond door de stad en de Mojavewoestijn, en bezoekt ze hun autistische dochter Kate, die tot haar verdriet in een instelling woont. Haar bestaan lijkt doelloos, tot het leven een onverwachte wending neemt.
In een sobere, dwingende schrijfstijl ontleedt Didion op meedogenloze wijze het leven in Amerika in de late jaren zestig, en reflecteert ze op de heersende lusteloosheid van een generatie in een schijnbaar bankroete samenleving.


Bijdragers

Joan Didion (Californië, 1934) wordt gezien als een van Amerika’s grootste hedendaagse auteurs. Ze publiceerde vele essaybundels, vier romans, en voor haar non-fictieboek Het jaar van magisch denken ontving ze de National Book Award en het werd genomineerd voor zowel de Pulitzer Prize als de National Book Critics Circle Award.Details

  EAN :9789029540797
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Vertaler : Corine Kisling
  Publicatiedatum :  13-04-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :126 mm
  Breedte :201 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :232 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :208