Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Stemmen in het duister


Nederlands | 02-04-2024 | 448 pages

9789026366413

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 27,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Deel twee en een nieuwe zaak in de Maud O'Connor reeks. Wat is waar en wie kun je vertrouwen? Een echte pageturner; beklemmend, vol onderhuidse spanning en met een verrassende plottwist.

Tekst achterflap

‘Weer een Nicci French die je in één keer uitleest.’ – Trouw

‘Nancy is een protagonist waarnaar je hart snel uitgaat.’ – Telegraaf

Stemmen in het duister maakt nieuwsgierig en bovendien wordt de vaak scheve man-vrouwverhouding scherp belicht.’ – Margriet

Nancy North en haar vriend Felix zijn net in een goedkoper appartement in West-Londen getrokken, dat Felix heeft gevonden terwijl zij ziek was. Ze heeft een psychose gehad, maar nu is ze er weer bovenop. Ook al is de woning wat vervallen en ligt die aan de verkeerde kant van de stad voor Nancy, de verhuizing betekent een nieuwe start.

Toch heeft Nancy al vanaf de eerste dag geen goed gevoel over de plek en over enkele andere bewoners van het pand, en ze merkt dat dat een weerslag op haar stemming heeft. Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy heeft haar nog kort voor haar dood gezien en is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Niemand gelooft haar. Alleen rechercheur Maud O’Connor staat haar te woord...

Biografie

Achter de naam Nicci French gaat het echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. In 1997 debuteerden ze met Het geheugenspel. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn ze niet weg te denken uit de thrillerwereld. Vorig jaar verscheen Heeft iemand Charlotte Salter gezien?, ook met rechercheur Maud.

Details

EAN :9789026366413
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Vertaler : Lidwien Biekmann - Koos Mebius
Verschijningsdatum :  02-04-2024
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :150 mm
Dikte :41 mm
Gewicht :636 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :448
Reeks :  Rechercheur Maud O'Connor