Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Als het zaterdag wordt


Nederlands | 05-07-2024 | 392 pagina's

9789026366352

Paperback / softback


€ 15,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie. 'Dat is hét talent van dit schrijversechtpaar: ze zijn meesters in het oproepen van beklemming en doem.'- Trouw

Tekst achterflap

De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. De moorden waren spraakmakend en domineerden de kranten vanwege het gewelddadige karakter ervan.

Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt: een jaar geleden heeft hij ervoor gezorgd dat inspecteur Karlsson zijn baan kon houden in ruil voor een gunst van Frieda. En nu moet Frieda Klein haar schuld inlossen: Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is.

Maar wanneer Frieda bij de inrichting komt, ontdekt ze dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie leek… De literaire thriller.

'Nicci French blijft boeien.'- vier sterren, de Volkskrant

'Nog altijd kan niemad die zich thrillerauteur noemt tippen aan schrijversechtpaar Nicci French. Absolute top.'- 5 sterren, AD

'Dat is hét talent van dit schrijversechtpaar; ze zijn meesters in het oproepen van beklemming en doem.'- Trouw

Recensie/Quote

‘Nicci French toont zich weer meester in de beklemming.’

Biografie

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo beheerst al jaren de internationale bestsellerlijsten. Alleen al in ons land heeft Nicci French meer dan zes miljoen thrillers verkocht. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol.

Het echtpaar schrijft niet samen. Eén van hen begint met een hoofdstuk dat vervolgens door de ander bewerkt wordt. Om de beurt bewerken zij een hoofdstuk net zolang totdat hun persoonlijke stijlen uitgewist zijn en er een derde stem ontstaat: de stem van Nicci French.

Nicci en Sean zijn in oktober 1990 getrouwd en samen kregen zij twee kinderen. Momenteel wonen ze in het dorp Suffolk, 100 km van Londen.

Details

EAN :9789026366352
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Vertaler : Marja Borg - Noor Koch
Publicatie datum :  05-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :131 mm
Dikte :34 mm
Gewicht :422 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :392
Reeks :  Frieda Klein
Keywords :  psychologische thriller