Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

De kliniek


Nederlands | 12-07-2024 | 432 pagina's

9789026364617

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Dl 2 in de Connie Woolwine-serie van de bestsellerauteur Helen Fields, bekend van de D.I. Callanach serie met Luc en Ava in de hoofdrollen. Voor de lezers van Karen Slaughter en M.J. Arlidge.

Tekst achterflap

Connie Woolwine is terug in deze nagelbijtend spannende thriller.

‘Heerlijk duister en ontzettend meeslepend – ik kon het niet wegleggen.’ – Clare Mackintosh

‘Briljant! De kliniek is een schokkend verhaal dat je vanaf de eerste pagina niet meer loslaat. Ik verslond het in één keer.’ – Jeffery Deaver

‘Gewoon wauw! Een van de beste thrillers die ik in lange tijd heb gelezen.’ – Lisa Gardner

Op de gesloten afdeling van een extra beveiligde inrichting voor geesteszieke criminelen doorsnijdt een schreeuw de stilte van de nacht. De volgende ochtend wordt het lichaam van een verpleegkundige gevonden en blijkt haar dochtertje ontvoerd. De tijd dringt, want het kleine meisje kan maar een paar dagen overleven zonder medische zorg.

Forensisch psycholoog dr. Connie Woolwine staat bekend om haar vermogen zich in te leven in de psyche van moordenaars, en om haar goede daderprofielen. Nu moet ze als psychiater undercover gaan tussen de gevaarlijkste mannen ter wereld en haar unieke talent gebruiken om het meisje te vinden voordat het te laat is...

Biografie

Helen Fields studeerde rechten, werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen en runde samen met haar echtgenoot een ? lmproductiemaatschappij in Los Angeles. Tegenwoordig woont ze in Engeland. De serie met Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol is inmiddels vertaald in zestien talen. Daarnaast schreef ze De schaduwman en De laatste die sterft.

Details

EAN :9789026364617
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Publicatie datum :  12-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :137 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :509 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Reeks :  Connie Woolwine