Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

De laatste die sterft


Nederlands | 26-01-2024 | 400 pages

9789026362705

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

De nieuwe stand-alone van bestsellerauteur Helen Fields, bekend van de DI Callanach serie. Privédetective Sadie moet de moord op Adriana oplossen. Maar wat als zij niet de laatste was die stierf?

Tekst achterflap

Het gezin Clark is net verhuisd naar het afgelegen Isle of Mull, een eiland voor de kust van Schotland. Dan raakt de zeventienjarige Adriana vermist. Haar ouders zijn radeloos – de lokale bevolking, inclusief de politie, ziet hen als indringers en – en wenden zich tot privédetective Sadie Levesque om hun dochter te vinden.

Wanneer Sadie het lichaam van Adriana in een grot vindt, met een kroon van zeewier, beseft ze dat de zaak veel groter is dan ze in eerste instantie dacht. Want wat als Adriana niet het laatste slachtoffer is?

Biografie

Helen Fields studeerde rechten, werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen en runde samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij in Los Angeles. Tegenwoordig woont ze in Engeland. De serie met Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol is inmiddels vertaald in zestien talen. Daarna schreef ze De schaduwman.

Details

EAN :9789026362705
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Vertaler : Ernst de Boer - Ankie Klootwijk
Verschijningsdatum :  26-01-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :136 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :484 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :400