Huisarrest


Nederlands | 11-03-2022 | 384 pages

€ 22,99


    Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Zoals iedereen zat ook Louis Therou in lockdown en dus thuis tijdens de Coronapandemie. Huisarrest is zijn openhartige en hilarische dagboek in die tijd van zijn bizarre en hectische gezinsleven


Tekst achterflap

De populaire en succesvolle Louis Theroux is weer terug, nu met Huisarrest!

Constant je best doen om een goede ouder te zijn is een stuk zwaarder dan het maken van een tv-programma. Zoals miljoenen anderen moest ook Louis Theroux zijn plannen in de ijskast zetten vanwege corona. Omdat hij niet langer kon ontsnappen naar de pornosets en zwaarbeveiligde psychiatrische inrichtingen waar hij zich als journalist thuis voelt, besloot hij verslag te doen van een plek waar nog veel meer gevaar op de loer lag: zijn eigen huis tijdens een pandemie.

Huisarrest is een openhartig, hilarisch en hartverwarmend dagboek van Louis’ bizarre en stressvolle gezinsleven in tijden van corona: een echtgenote die zich ergert aan zijn obsessie met Joe Wicks’ dagelijkse workouts, twee tienerzonen die vastgeklonken zitten aan hun schermen en een vijfjarige die ongemerkt video’s de wereld instuurt via TikTok.

Daarnaast vertelt Louis over de lancering van zijn podcast Grounded, en over zijn documentaire over Tiger King Joe Exotic en richt hij zijn pijlen op extreemrechts.

Huisarrest is Louis Theroux op zijn scherpst, waarbij hij zichzelf de vraag stelt waarom er een pandemie voor nodig was om in te zien dat wat er werkelijk toe doet, al die tijd al vlak voor hem stond.


Biografie

Louis Theroux is ruim twintig jaar documentairemaker. Voor zijn werk ontving hij onder andere twee Bafta Awards. Eerder verscheen van hem Reizen door de subculturen van Amerika en Geen taboe voor Theroux.Details

  EAN :9789026342820
  Auteur: 
  Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
  Vertaler : Pon Ruiter - Onno Voorhoeve
  Verschijningsdatum :  11-03-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :138 mm
  Breedte :218 mm
  Dikte :32 mm
  Gewicht :495 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :384