Bloedbroeders


Nederlands | 01-02-2022 | 384 pages

€ 21,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Bloedbroeders is deel 1 in de Rivierdelta-serie van Arttu Tuominen.

Een groep mannen komt samen om een paar dagen te drinken, maar hun kameraadschap krijgt een bittere wending wanneer een van hen wordt neergestoken. Commissaris Jari Paloviita is geschokt wanneer hij erachter komt dat het slachtoffer Rami Nieminen is, degene die hem vroeger op school meedogenloos pestte. De dader is Antti, zijn jeugdvriend die het altijd voor hem opnam maar die nu zelf een verleden van geweld en criminaliteit heeft. Jari wordt verscheurd tussen zijn loyaliteit aan zijn vriend en zijn plicht als politieman.


Korte beschrijving/Annotatie

Commissaris Jari Paloviita moet zijn jeugdvriend Antti, die hem redde van meedogenloze pesters, arresteren wegens moord. Weegt de loyaliteit aan zijn vriend zwaarder dan zijn wettelijke plicht?


Biografie

Arttu Tuominen is een Finse milieu-inspecteur en misdaadauteur. Tuominen onderscheidt zich door zijn actuele en geëngageerde thrillers die een stem geven aan degenen aan beide kanten van de wet. Voor zijn debuut Bloedbroeders ontving hij de Johtolanka-prijs Hij woont met zijn gezin in de Finse stad Pori, waar hij zijn thrillers situeert.Details

  EAN :9789026154553
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  01-02-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :150 mm
  Breedte :228 mm
  Dikte :29 mm
  Gewicht :529 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :384
  Reeks :  Rivierdelta