Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Iedereen kan het verschil maken


Nederlands | 13-06-2024 | 240 pagina's

9789025912901

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Korte beschrijving/Annotatie

De expert over trauma bij kinderen laat zien hoe iedereen in het leven van een kind kan bijdragen aan herstel en veerkracht.

Tekst achterflap

'Mensen kunnen een verschil maken, boeken ook. Dit is er zo een. Het biedt helderheid, hoop en handvaten.' – Francine Oomen, schrijver van de Hoe overleef ik-serie

'Dit boek put uit openhartige verhalen van ervaringsdeskundigen en wetenschappelijke kennis, waardoor het een must-read is voor iedereen die zich bekommert om het welzijn van kinderen.' – Anne-Laura van Harmelen, hoogleraar Brein, Veiligheid en Veerkracht

Hoe worden trauma’s en pijn uit de kindertijd verwerkt? Waar vinden we veerkracht? En welke lessen trekken we voor de vele kinderen die momenteel in onveiligheid opgroeien?

In Iedereen kan het verschil maken deelt psycholoog Leony Coppens inzichten over trauma en veerkracht, geïllustreerd met persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden. Voor iedereen die een positieve impact wil hebben op het leven van een kind, biedt dit boek waardevolle inzichten en inspiratie.

Inclusief 12 indrukwekkende interviews met ervaringsdeskundigen, waaronder Lily Monori van Dijken en Israel van Dorsten.

Biografie

Leony Coppens is expert op het gebied van chronisch trauma bij kinderen. Zij biedt opleidingen aan professionals in de zorg en het basisonderwijs.

Details

EAN :9789025912901
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  13-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :136 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :346 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :240