Voor een leven met boeken
0

Verslaafd aan Oneindigheid


Nederlands | 04-05-2021 | 400 pages

€24,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

We leven in een vreemde tijd. Tot voor kort leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Het was de beste tijd ooit. Nooit eerder was de mens zo veilig, zo rijk en zo gezond. Maar de afgelopen jaren is de sfeer razendsnel omgeslagen. Tegenwoordig haasten we ons van crisis naar crisis en vrezen we het allerergste. Hoe heeft het zover kunnen komen? Waar is het misgegaan? Breukers en Godrie laten zien dat onze problemen ver teruggaan en voortkomen uit een almaar groeiende verslaving aan één idee: Oneindigheid. Nu is de tijd om af te kicken.

Op een totaal eigenzinnige manier laten de auteurs Oneindigheid zelf aan het woord. Het resultaat is een versmelting van non-fictie en fictie, van filosofie, geschiedenis en kunst, vol met humor en provocatie.


Korte beschrijving/Annotatie

'Verslaafd aan Oneindigheid' van Walter Breukers en Jaap Godrie is een scherpe en humoristische herschrijving van de menselijke geschiedenis waarin het verlangen naar oneindigheid centraal staat.


Bijdragers

Walter Breukers is filosoof en biomedicus. Jaap Godrie is historicus en kunstenaar. Ze werken ruim tien jaar samen en ontwikkelen nieuwe perspectieven op de grote vraagstukken van deze tijd. Voor hun visie op de toekomst van de stad wonnen ze de internationale Post-Fossil City prijs.Details

  EAN :9789025908096
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  04-05-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :136 mm
  Breedte :215 mm
  Dikte :34 mm
  Gewicht :506 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :400