Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Het hoe en waarom van klimaatverandering


Nederlands | 15-03-2023 | 96 pages

9789025777265

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 13,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

In 'Spoedcursus meesterbrein - Het hoe en waarom van klimaatverandering' wordt een van de meest besproken onderwerpen van het moment behandeld: het klimaat. De aarde warmt op, het weer wordt extremer. Klimaatverandering zien we overal om ons heen. Maar om er iets aan te kunnen doen, moet je eerst de oorzaak begrijpen. Lees daarom dit boek en wordt een klimaatkenner. De klimaatproblematiek én alle hoopvolle, creatieve en slimme oplossingen worden gebracht in interessante teksten, rubrieken, vragen en weetjes. Dit boek is perfect voor nieuwsgierige lezers vanaf negen jaar en staat vol strips, illustraties, diagrammen en checklijstjes, waardoor de informatie super toegankelijk is.

Duik in de 'Spoedcursus meesterbrein'-serie en word in no time een topexpert over van alles en nog wat. Deze superinformatieve en kleurrijk geïllustreerde serie is geschreven door gerenommeerde non-fictieauteurs, meegelezen door absolute helden in elk vakgebied en vertaald door een aantal van de beste non-fictieauteurs van Nederland. Vergroot je kennis, vocabulaire en begrip van onderwerpen als het klimaat, het universum, robots en artificial intelligence en oceanen.

Recensie/Quote

Een rijk geïllustreerd informatief boek. 'Het hoe en waarom van klimaatverandering' is informatief en begrijpelijk geschreven, met een grote hoeveelheid speelse illustraties en foto's in kleur, diagrammen en checklists.

Details

EAN :9789025777265
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Vertaler : Marc ter Horst
Verschijningsdatum :  15-03-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :142 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :283 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :96
Reeks :  Spoedcursus meesterbrein