Scheten uit de schoorsteen


Nederlands | 10-08-2022 | 32 pages

€ 15,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

In 'Scheten uit de schoorsteen' vind je alle antwoorden over klimaatverandering, op kleuterniveau. Op luchtige toon legt Marc ter Horst, inmiddels autoriteit op het gebied van de kindernon-fictie, klimaatverandering uit. Dit doet hij op humoristische en hoopvolle wijze, maar zonder de feiten te bagatelliseren. 'Scheten uit de schoorsteen' is een verhelderend verhaal over de problemen én oplossingen voor ons klimaat.

Marc ter Horst is de auteur van het meermaals bekroonde boek 'Palmen op de Noordpool'. Hij schreef 'Scheten uit de schoorsteen' met de hulp van meteoroloog Peter Kuipers Munneke. Illustrator en prentenboekenmaker Yoko Heiligers combineert in haar illustraties lijntekeningen met collages en creëert zo een vrolijk en kleurrijk kunstwerk. In 2017 won haar boek 'Wauw Pauw' een Vlag en Wimpel.

Duik met dit gi-ga-groene boek in de gi-ga-groene Kinderboekenweek van 2022!


Recensie/Quote

In Scheten uit de schoorsteen gebruikt de auteur de nodige humor waardoor een moeilijk onderwerp voor kleuters toegankelijk wordt gemaakt. En hij geeft ook hoop op een oplossing, ook weer met humor. Marc ter Horst heeft al eerder laten zien moeilijke problemen op een begrijpelijke wijze voor kinderen te presenteren.Details

  EAN :9789025776497
  Auteur: 
  Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Verschijningsdatum :  10-08-2022
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :238 mm
  Breedte :278 mm
  Dikte :9 mm
  Gewicht :388 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :32