De terugkeer van de troonopvolger


Nederlands | 28-04-2022 | 304 pages

€ 16,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

'De terugkeer van de troonopvolger' is het tweede deel van de spannende drakenserie 'Vleugels van vuur'. De wereldberoemde fantasy-serie van Tui T. Sutherland voor kinderen vanaf 9 jaar gaat verder in een spannend verhaal over de draken die leven in de ontoegankelijke en geheimzinnige onderwaterwereld.
'Vleugels van vuur 2 - De terugkeer van de troonopvolger' speelt zich af in de mysterieuze zeeën rondom Pyrra. De verloren gewaande prinses Tsunami keert terug naar het rijk van de ZeeVleugels. Ze is dolgelukkig nu ze weer bij haar soortgenoten is. Maar niet alles aan het leven in de zee is zo perfect als het lijkt. De oorlog om Pyrra woedt genadeloos voort en iemand in het koninkrijk der ZeeVleugels heeft het op de drakenjongen uit de profetie gemunt. Kan Tsunami haar thuis en haar vrienden wel allebei beschermen?
'De terugkeer van de troonopvolger', een razend spannend avontuur in de mysterieuze diepzee, is het onmisbare vervolg op 'De drakenprofetie' in de serie 'Vleugels van vuur'. Deel 3 in de boekenreeks verschijnt in het najaar van 2022.



Details

  EAN :9789025775544
  Auteur: 
  Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Vertaler : Sofia Engelsman
  Verschijningsdatum :  28-04-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :135 mm
  Breedte :205 mm
  Dikte :25 mm
  Gewicht :366 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :304
  Reeks :  Vleugels van vuur