Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Ex-vrouw


Nederlands | 05-07-2024 | 272 pagina's

9789025475949

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Klassieker over een pas gescheiden vrouw in New York tijdens de Jazz Age.

Tekst achterflap

Peter en Patricia geloven allebei in een open huwelijk. Totdat zij het uitprobeert althans. Ineens moet ze als EX-VROUW verder door het leven.

New York, 1924. Patricia en Peter zijn een modern en ruimdenkend getrouwd stel. Ze werken allebei, ze roken, drinken en hebben een open relatie: ze geloven in liefde buiten het huwelijk. Tenminste, zolang híj degene is die overspel pleegt. Wanneer zij het doet, wordt Peter woedend en eist hij een scheiding. Daarmee begint voor Patricia een nieuw leven als single, als ex-vrouw. Een leven met ontegenzeglijk veel glamour: ze kleedt zich in de nieuwste mode, heeft een goede baan bij een reclamebureau, haalt met haar vriendinnen nachten door in de mooiste bars van Manhattan. Toch ervaart ze ook de keerzijde van de Jazz Age: onenightstands en vreselijke katers, geldzorgen en hartzeer. Want als ex-vrouw moet ze zich staande houden in een mannenwereld vol dubbele standaarden.

Biografie

Philip Snijder werkt aan een hecht oeuvre met een grote zeggingskracht. Aan de worsteling met afkomst en familie, die evenzeer gêne als lachlust opwekt, ligt altijd een genadeloos zelfonderzoek ten grondslag.

De gebundelde familieromans Eigen van elkaar zijn in februari 2024 verschenen.

Details

EAN :9789025475949
Auteur: 
Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
Vertaler : Lisette Graswinckel
Publicatie datum :  05-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :137 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :374 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :272