Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

De kwetsbaren


Nederlands | 09-11-2023 | 224 pagina's

9789025475383

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Deel drie van een drieluik van de schrijfster van de bekroonde De vriend: tijdens de eerste covid lockdown in New York vindt een schrijfster onverwacht gezelschap van een onthechte Gen Z-er en een parmantige ara.

Tekst achterflap

Tijdens de eerste coronagolf probeert een eenzame vrouw in New York City grip te krijgen op het leven en op de vraag wat menselijkheid behelst. Ze vindt een onverwachte klik met een op drift geraakte Gen Z’er, en met een ijdele, energieke ara. Terwijl de ambulancesirenes op straat loeien schuilen de drie gelegenheidsvrienden in hun toevluchtsoord hoog boven de stad. De kwetsbaren onthult wat er gebeurt wanneer vreemdelingen bereid zijn om elkaar te begrijpen, en hoe eenvoudig naastenliefde de pijn van een ander kan verzachten.

Recensie/Quote

'In haar nieuwe roman De kwetsbaren betoont Sigrid Nunez zich een gevoelige verteller, die ons leven in deze rampzalige tijd scherp aanvoelt en duidt.'

Biografie

Adeline Dieudonné (1982) is actrice en woont en werkt in Brussel; ze spreekt Frans en Nederlands. Haar romandebuut Het echte leven is verschenen in de zomer van 2019, en werd meteen overladen met prijzen, waaronder de Prix du roman FNAC, de Prix Renaudot des lycéens en het werd bekroond tot VN Thriller van het Jaar. Ook werd ze prompt genomineerd voor de Prix Goncourt. Haar roman Kerozine is verschenen in maart 2022 en haar nieuwste roman Blijf verschijnt in november 2023.

(Foto: Céline Nieszawer/Leextra)

Details

EAN :9789025475383
Auteur: 
Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
Vertaler : Lucie Schaap
Publicatie datum :  09-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :202 mm
Breedte :126 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :272 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224