Blinde wilg, slapende vrouw

Nederlands | 19-07-2021 | 400 pages

€ 17,50

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Deze mysterieuze verhalen vormen de basis voor de bijzondere animatie Blind Willow, Sleeping Woman.


Tekst achterflap

De verhalen in de ‘Blinde wilg, slapende vrouw’ variëren in sfeer van surrealistisch tot alledaags. De lezer vindt krassende kraaien, een misdadige aap en een ijsman op zijn pad, en wordt geconfronteerd met de dromen die ons leven bepalen en de wensen die we koesteren.

Het werk van Haruki Murakami, met romans als ‘Norwegian Wood’, ‘Kafka op het strand’ en ‘De moord op Commendatore’ en verhalenbundels als ‘Eerste persoon enkelvoud’, is in meer dan 40 landen uitgegeven en is bekroond met onder andere de Welt Literaturprijs en de Hans Christian Andersenprijs. Hij wordt regelmatig getipt als kandidaat voor de Nobelprijs voor de Literatuur.


Biografie

Haruki Murakami (1949) schreef onder andere de romans 'Norwegian Wood', 'Kafka op het strand', '1q84' en 'De kleurloze Tsukuru Tazaki en zijn pelgrimsjaren'. Murakami’s werk wordt in meer dan veertig landen uitgegeven en is bekroond met meerdere prijzen, waaronder de Welt-Literaturpreis en de Hans Christian Andersen Literatuurprijs. Hij wordt regelmatig getipt als kandidaat voor de Nobelprijs. Zijn grote roman 'De moord op Commendatore' (2017) was een nieuw hoogtepunt in zijn oeuvre. In 2020 verschenen de twee geïllustreerde edities 'Een kat achterlaten' en 'With The Beatles'. 'Eerste persoon enkelvoud' verscheen in 2021.Details

  EAN :9789025472122
  Auteur: 
  Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
  Vertaler : Elbrich Fennema
  Verschijningsdatum :  19-07-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :212 mm
  Breedte :138 mm
  Dikte :29 mm
  Gewicht :430 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :400