Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Alles wat je liefhebt wordt mooi


Nederlands | 23-06-2022 | 160 pages

9789025470623

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 19,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Winnaar Gouden Ganzenveer 2024!

Teksten die leven en bewegen: gedichten monden uit in columns, een verhaal leest als een vers.

Tekst achterflap

Telkens weer blijkt Babs Gons je met haar warme observaties te raken, of ze nu spreekt over de coronacrisis, over de stad, het (stief)ouderschap, over de schoonheid van het woord ‘veerkracht’, over zomerlichamen (of juist niet), over gastvrijheid, harten die breken en/of helen, over bijzondere ontmoetingen, zomaar op straat – het is haar zachte, verbindende blik die zoveel lezers aanspreekt. En dat, wat er ook in de wereld speelt, leest als een geruststelling.

De teksten van Babs Gons in ‘Alles wat je liefhebt wordt mooi’ leven en bewegen: gedichten monden uit in columns, een verhaal leest als een vers, continu vloeien vorm en inhoud in elkaar over. Met verbindende taal beschouwt Gons de wereld en geeft stem aan wat vaak onzichtbaar blijft.

Recensie/Quote

‘Babs Gons durft te zeggen waarop het staat, maar ze kijkt met mildheid en een groot gevoel van mededogen naar de mensheid. Haar taal voelt weldadig aan.’

Biografie

Babs Gons (1971) is dé koningin van spoken word. Ze is schrijver, performer, 'Het Parool'-columnist, theatermaker, host en docent. Een selectie van haar eigen teksten verscheen eerder onder de titel 'Hoe kan het toch?' In 2018 ontving ze de Black Achievement Award in de categorie Kunst en Cultuur voor haar jarenlange werk binnen de culturele sector. Haar boek 'HARDOP' kwam uit in 2019, waarin zij achttien toonaangevende performers uit de spoken word-scene voor het voetlicht brengt. In april 2021 is haar dichtbundel 'Doe het toch maar' verschenen die vervolgens werd genomineerd voor de Herman de Coninckprijs. In 2022 verscheen 'Alles wat je liefhebt wordt mooi'.

Details

EAN :9789025470623
Auteur: 
Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
Verschijningsdatum :  23-06-2022
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :136 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :240 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :160