Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Solosofie


Nederlands | 16-03-2023 | 208 pagina's

9789022598375

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 16,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Een inspirerend boek over alleen zijn als de sleutel tot geluk

Geniet in je eentje en put kracht uit de momenten die je vrijmaakt voor jezelf – Solosofie leert je om ook binnen je relaties met anderen autonoom te blijven

Solosofie gaat over de kunst van het alleen-zijn. Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, of je nu een druk gezin hebt, met een partner woont, of alleen. Dit boek nodigt je uit om je leven in eigen hand te nemen zonder afhankelijk te zijn van de beslissingen en keuzes van anderen.

Hoe word je een solosoof? Dit boek geeft praktische tips en oefeningen, zoals zonder gêne in je eentje uit eten gaan, of naar de bioscoop of het museum. Maar ook leer je inzien hoe belangrijk het is om autonoom te zijn in je relatie of jezelf te blijven binnen je familie. Met solosofie kun je, juist door iets alleen te ondernemen, je relaties met anderen verbeteren; of dat nu je familie, je partner, je vrienden of je collega’s zijn. Nika Vázquez Seguí begeleidt je stap voor stap op deze weg, waarbij je leert dat alleen zijn niet hetzelfde is als je alleen voelen. Integendeel: het is de sleutel tot geluk!


Biografie

Nika Vázquez Seguí studeerde psychologie aan de universiteit van Valencia en behaalde een master in de psycho-oncologie. Ze combineert haar werk in haar eigen psychotherapiepraktijk met cursussen over emotionele intelligentie bij verschillende instellingen. Seguí schreef eerder de boeken Aporta o aparta en Te quiero, ¿y ahora qué?.

Details

EAN :9789022598375
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Carla Zijlemaker
Publicatie datum :  16-03-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :208 mm
Breedte :132 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :349 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208
Keywords :  alleen;autonoom;bewust leven;eenzaamheid;geluk;in je eentje;kracht;moment voor jezelf;persoonlijke groei;positief denken;solo;spaans;zelfrespect