Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Hé, is dit ook ADHD?


Nederlands | 23-05-2024 | 192 pagina's

9789021497914

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,00


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Drieënveertig jaar is Hanneke Mijnster als ze een diagnose krijgt, en de opluchting is groot. Raar, moeilijk en mislukt als volwassene blijkt uiteindelijk gewoon ADHD. Dáárom lijkt haar schoolcarrière dus op de skyline van New York en zegt ze bijna net zo vaak af als ja.

Volwassenen met ADHD worstelen elke dag weer met impulsiviteit, een tekort aan aandacht en uitstelgedrag. Het begrip ‘kleine moeite’ gaat alleen op als alle seinen op groen staan en de wind uit het oosten komt. Tenzij de hyperfocus inkickt. Dan krijg je drie voor de prijs van één. Dan is het werk in een mum van tijd af, is de wintergarderobe op kleur gesorteerd en is er zelfs achter de plinten geen stof meer te bekennen.

Hanneke gaat in Hé, is dit ook ADHD? op zoek naar haar hernieuwde zelf. Wat definieert haar als ouder, vriendin, partner, werknemer, minnaar? Aan de hand van de wetenschap, gesprekken met mede-ADHD’ers en persoonlijke verhalen, laat ze zien hoe zo’n anders werkend brein ook je superkracht kan zijn. Een boek voor iedereen die direct of indirect met ADHD te maken heeft.

Biografie

Hanneke Mijnster (1980) is journalist, columnist en schrijver. Ze werkt voor Libelle, RTL Nieuws, Eva Jinek en Psychologie Magazine. Sinds een jaar weet ze dat ze ADHD heeft en die diagnose bleek een cadeau.


Details

EAN :9789021497914
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  23-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :136 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :228 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :192