Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Vertrouw op je timing


Nederlands | 28-11-2023 | 264 pages

9789021487724

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 20,00

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Neem de regie over je liefdesleven aan de hand van je geboortehoroscoop

In Vertrouw op je timing leert Vogue-astrologe Alice Bell je hoe je je geboortehoroscoop kunt gebruiken om door je liefdesleven te navigeren: wat is jouw liefdestaal, wat vind jij aantrekkelijk in een partner en wat heb jij nodig in een relatie?

Na de zoveelste teleurstelling in de liefde wendde Alice zich tot de astrologie om te ontdekken op welke manier de positie van de hemellichamen op het moment van haar geboorte invloed heeft op haar liefdesleven. Dat bood haar verrassende inzichten over haar persoonlijkheid en diepere wensen op het gebied van relaties en intimiteit.

In Vertrouw op je timing deelt ze haar kennis en helpt ze je de regie te nemen over je eigen liefdesleven. Ze leert je om je unieke datingpatronen beter te begrijpen, zodat je beter in staat bent het type relatie dat je zoekt ook te vinden. Maar ook als je al een relatie hebt kan jullie geboortehoroscoop de sterke en zwakke aspecten blootleggen zodat jullie relatie zich kan verdiepen.


Biografie

Alice Bell heeft een vaste rubriek over astrologie en horoscopen in de Britse Vogue en schrijft voor o.a. Forbes en The Times. Daarnaast presenteert ze de podcast Astrology & You.

Details

EAN :9789021487724
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Verschijningsdatum :  28-11-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :223 mm
Breedte :142 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :372 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :264