Voor een leven met boeken

0

Mijn leven als mens


Nederlands | 02-03-2021 | 196 pages

€20,99


    Bestelbaar
Tekst achterflap

‘Gisteren ben ik doodgegaan, onverwacht en banaal, met mijn hoofd op een harde tegelvloer die een optische illusie vormt van kubussen.’ Zo begint de achttienjarige Dinka vanuit het hiernamaals te vertellen. Al meteen komt ze daar haar bij de geboorte overleden tweelingzusje tegen, dat ze altijd heeft gemist. Samen zien ze hoe Dinka’s korte leven verliep, in de schaduw van haar dode zusje en op de drempel van de nieuwe eeuw. Hoe ze verliefd wordt op Mier, een werelds meisje met een onstabiel verleden. Als blijkt dat Dinka’s naïeve vertrouwen is geschaad, neemt ze het heft in eigen handen.

Mijn leven als mens is een roman over het leven zelf, met humor en hartzeer, over verraad en vertrouwen, over hechten en loslaten. Joke van Leeuwen op haar best.


Bijdragers

Joke van Leeuwen (1952) schrijft romans, gedichten en kinderboeken, en is tekenaar en performer. Haar gedichten werden bekroond met de C. Buddingh’-prijs en de Gedichtendagprijs, en genomineerd voor de Herman de Coninckprijs en de VSB Poëzieprijs.
Voor haar gehele oeuvre ontving zij de Gouden Ganzenveer en de Constantijn Huygens-prijs.Details

  EAN :9789021426433
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum :  02-03-2021
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :136 mm
  Breedte :216 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :254 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :196