Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Donderkopje


Nederlands | 17-01-2024 | 24 pages

9789021044576

Boord boek


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 10,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Gebonden kartonboek van Benji Davies’ tijdloze prentenboek over een kikkervisje

Tekst achterflap

Donderkopje is een herkenbaar en betoverend verhaal over opgroeien van prentenboekenmaker Benji Davies, bekend van o.a. De kleine walvis. Dit gebonden kartonboek is extra stevig, zodat ook de allerkleinsten van dit verhaal kunnen genieten. Donderkopje is een kikkervisje. Het kleinste kikkervisje in de vijver. Ze wil net als haar grote broers en zussen in een kikker veranderen. Maar dan moet ze wel uit de buurt van Dikke Blub zien te blijven. Dan ontdekt ze dat grote wensen ook met kleine stapjes kunnen uitkomen… ‘Benji Davies raakt in zijn realistische prenten de emoties in kleur en beeld.’ Jaapleest.nl

Recensie/Quote

Donderkopje is een waar kunstwerk dat originele tekeningen combineert met een prachtig verhaal over een kikkervisje dat maar geen kikker wil worden.

Biografie

Benji Davies is een bekroonde auteur-illustrator en animatieregisseur. Zijn werk wordt in 35 landen uitgegeven. De kleine walvis was Benji Davies’ eerste prentenboek en werd meteen een internationale bestseller. Daarna schreef en illustreerde hij veel meer boeken, waaronder De kleine walvis in de winter, Het eiland van opa en Oma’s vogeltje en De grote kleine walvis.

Details

EAN :9789021044576
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum :  17-01-2024
Formaat :Boord boek
Taal :Nederlands
Hoogte :198 mm
Breedte :198 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :380 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :24