Stad der engelen

Nederlands | 29-08-2023 | 288 pages

€ 21,99

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Volg Mae Pruett op een duizelingwekkende rollercoasterrit door de onderwereld van L.A. in deze meesterlijke, filmisch geschreven thriller over de schaduwkant van roem.


Tekst achterflap

Stad der engelen is de eerste thriller van Edgar Allan Poe Award-winnaar Jordan Harper

Welkom in Mae Pruetts Los Angeles, waar ‘niemand praat, maar iedereen fluistert.’ Mae werkt voor een van L.A.’s machtigste en meest gewilde pr-crisisfirma’s, in het hart van een uitgebreid web van advocaten, persvoorlichters en privébeveiligingsbedrijven dat zij Het Beest noemt. Het beschermt de rich and famous met alle mogelijke middelen.

Nadat haar baas is neergeschoten voor het Beverly Hills Hotel in een ogenschijnlijk willekeurige aanval, neemt Mae het op zich om een onderzoek in te stellen en komt ze voor het eerst in aanraking met de wetteloze praktijken van Het Beest en de corrupte systemen die het in stand houden. Het neemt haar mee op een trip door een Los Angeles vol influencers die zijn volgespoten met drugs en fillers; uitgestrekte herenhuizen op een steenworp afstand van uitgestrekte daklozenkampen; corrupte agenten en mysterieuze sloopteams midden in de nacht.

‘Deze thriller heeft het allemaal en het is het boek waarop iedereen zit te wachten.’ Michael ConnellyDetails

  EAN :9789021040479
  Auteur: 
  Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Verschijningsdatum :  29-08-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :215 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :31 mm
  Gewicht :460 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :288