Nachtmerries en droomlandschappen

Nederlands | 15-08-2023 | 896 pages

€ 22,99

   Bestelbaar


Korte beschrijving/Annotatie

Deze betoverende verhalenbundel bevat ruim twintig unieke verhalen uit de diepste krochten en ongeëvenaarde fantasie van de meester himself.


Tekst achterflap

Stephen King neemt je in zijn verhalenbundel Nachtmerries en droomlandschappen mee naar plekken waar je nog nooit bent geweest.

Ogenschijnlijk zijn het alledaagse gebeurtenissen: een automobilist pikt in een zware storm een lifter op, een echtpaar verdwaalt in een buitenwijk van Londen, iemand aan de telefoon is verkeerd verbonden… maar het zijn juist de herkenbare situaties die veranderen in afgrijselijke nachtmerries.

Met onovertroffen verbeeldingskracht schetst Stephen King een wereld vol boosaardige kinderen, moordzuchtige padden en klapperende tanden. Als geen ander weet de ‘meester van de horror’ de menselijke angst beklemmend te beschrijven.

Maar liefst 24 korte verhalen van een van de beste verhalenvertellers ter wereld. Inclusief nawoord van de auteur.


Biografie

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder ruim vijftig horror- en fantasyboeken. Alle titels werden wereldwijde bestsellers. In 2015 ontving King de prestigieuze National Medal of Arts (NEA) uit handen van president Barack Obama. De NEA’s worden elk jaar uitgereikt door het Witte Huis en de National Endowment for the Arts. Het is de hoogste onderscheiding die een kunstenaar kan krijgen voor zijn bijdrage aan de schone kunsten in de Verenigde Staten. In 2015 verschenen twee nieuwe boeken van Stephen King: De eerlijke vinder, het vervolg op Mr. Mercedes, en De bazaar van boze dromen, een bundel met 20 korte verhalen.Details

  EAN :9789021039800
  Auteur: 
  Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Vertaler : Frank de Groot - Mariëtte van Gelder
  Verschijningsdatum :  15-08-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :228 mm
  Breedte :149 mm
  Dikte :51 mm
  Gewicht :942 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :896