Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Licht in de vlam


Nederlands | 31-01-2024 | 656 pages

9789020553437

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 25,00

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

De wereld ligt aan haar voeten. Maar haar passie voor Nyktos is niet te stuiten. 'Licht in de vlam' van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel in de spannende spin off-serie Flesh & Fire.

Tekst achterflap

'Licht in de vlam' van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel in de succesvolle fantasy-serie Flesh- & Fire, die zich afspeelt in de wereld van de Blood & Ash-serie.

Sera heeft er alles voor over om een eind te maken aan het schrikbewind van koning Kolis. Wanneer Nyktos, de oergod van de dood, een plan heeft om hem uit te schakelen, heeft hij Sera’s hulp hard nodig. Wat Sera niet kan gebruiken, is de onmiskenbare passie die tussen hen opvlamt. Sera weet dat ze niet mag vallen voor Nyktos, zeker niet nu de toekomst aan haar voeten ligt. Ondertussen neemt de dreiging van koning Kolis echter toe, en blijkt ze Nyktos’ liefde harder nodig te hebben dan ooit.

Dit boek verschijnt in een prachtige limited edition met kleur op snee, fanart op de schutbladen en bijpassende boekenlegger. Op = op!

Biografie

#1 New York Times-bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout is bekend vanwege haar succesvolle Blood & Ash- en Flesh & Fire-serie. Wanneer ze niet aan het schrijven is, kijkt ze graag slechte zombiefilms of doet ze aan fitness. Ze schrijft zowel fantasy, science fiction als contemporary romans voor Young Adult én volwassenen.

Details

EAN :9789020553437
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Jeannet Dekker
Verschijningsdatum :  31-01-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :152 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :809 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :656
Reeks :  Flesh and Fire