Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Leugens die je jezelf vertelt


Nederlands | 21-05-2024 | 192 pagina's

9789020221251

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,50


 Voorraad in de winkel

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Korte beschrijving/Annotatie

In 'Leugens die je jezelf vertelt' onthult psychotherapeut Jon Frederickson op welke manieren we onszelf voor de gek houden en hoe we daar uit kunnen komen.

Tekst achterflap

Heb je het gevoel dat je vastzit in je leven? Vraag je je af waarom? Lijkt er iets mis te zijn, maar kun je er de vinger niet op leggen? In 'Leugens die je jezelf vertelt' onthult psychotherapeut Jon Frederickson op welke manieren we onszelf voor de gek houden en hoe we daar uit kunnen komen.

Aan de hand van tientallen verhalen en voorbeelden laat hij zien hoe de ogenschijnlijke oorzaak van onze problemen bijna nooit de echte oorzaak is. Daarnaast onthult hij waar we echt bang voor zijn en hoe we dat onder ogen kunnen zien.

Ontdek hoe je de leugens kunt herkennen die je jezelf vertelt, hoe je de waarheid onder ogen kunt zien die je hebt vermeden. Waarom je bij iemand blijft die niet goed voor je is. Hoe je kunt stoppen met ja zeggen als je eigenlijk nee bedoelt. Hoewel we misschien onwaarheden gebruiken om aan pijn te ontsnappen, wordt het vasthouden aan onze fantasieën juist de bron van groter lijden.

Dit boek laat zien hoe we een beter leven kunnen creëren door onze leugens los te laten en de realiteit onder ogen te zien. Het laat ook zien dat therapie niet alleen maar een praatje is; het is een relatie tussen twee mensen die toegewijd zijn aan het onder ogen zien van de diepste waarheden van ons leven, zodat we geheeld kunnen worden.

Details

EAN :9789020221251
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Jörgen van Drunen
Publicatie datum :  21-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :135 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :261 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :192