Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Universele spiritualiteit

Alles is één. Je goddelijkheid leven

Nederlands | 09-11-2022 | 136 pages

€ 20,00

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)


Korte beschrijving/Annotatie

In zijn langverwachte boek 'Universele spiritualiteit. Alles is één. Je goddelijkheid leven' geeft Willem Glaudemans een shortcut naar de antwoorden op de grote metafysische vragen.


Tekst achterflap

In zijn langverwachte boek Universele spiritualiteit. Alles is één. Een goddelijke inspiratiebron geeft Willem Glaudemans een shortcut naar de antwoorden op de grote metafysische vragen over eenheid, waarheid, liefde en de goddelijke bron.

Als je de moed hebt om opzij te zetten wat je denkt te weten, dan heeft dit boek antwoorden die misschien nieuw voor je zijn. Willem Glaudemans leeft en werkt in de voorhoede van spiritueel ontwaken. Hij beschrijft spiritualiteit voorbij religies. Het is vanuit de toekomst geschreven waarin de mensheid de universele waarheid van liefde heeft omarmd.

De teksten geven rechtstreekse inzichten die het hart raken en de ziel doen trillen. Het lezen hiervan is niet ongevaarlijk: het bevat veel waarheidsbommetjes die in je geest kunnen ontploffen. Maar het herstelt je vertrouwen in je eigen innerlijke kompas.

Uit 'Universele spiritualiteit': 'Het gaat er niet om in God te geloven, maar om je ingeboren goddelijkheid te leven. In God geloven betekent feitelijk helemaal niets. God kennen betekent alles. Je kent God door je innerlijke goddelijkheid naar buiten te brengen en alle eigenschappen van God in jou, te leven.'Details

  EAN :9789020216875
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Verschijningsdatum :  09-11-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :194 mm
  Breedte :120 mm
  Dikte :14 mm
  Gewicht :163 gr
  Voorraad :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden :136