Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Tuinplantenkiezer op kleur


Nederlands | 26-05-2023 | 496 Bekijk inkijkexemplaar

9789000386529

Spiraal gebonden


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 37,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Onmisbaar voor elke tuinliefhebber: meer dan 600 planten op seizoen, kleur en hoogte gerangschikt

Een van de boeiendste, maar ook moeilijkste aspecten van tuinieren is het combineren van kleuren. Bovendien is opeenvolgende bloei essentieel voor een beplanting die lang mooi blijft. 

Met behulp van de Tuinplantenkiezer op kleur is het eenvoudig om zelf de mooiste kleurencombinaties voor borders en plantvakken te maken. Mix & match met de drie losse waaiers gesorteerd op bloeitijd, kleur en hoogte, leg de stroken naast elkaar en maak gebruik van de tips voor plantencombinaties.

De planten zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat en via een uitgebreid register makkelijk op te zoeken. Met heldere uitleg over kleurgebruik in de tuin, het maken van een beplantingsplan en inspirerende voorbeeldbeplantingen is dit boek interessant voor zowel tuinliefhebbers als tuinontwerpers.

Biografie

Modeste Herwig is groenauteur, tuinfotograaf en en beplantingsontwerper. De Tuinplantenkiezer op kleur is haar 48e tuinboek. In haar boeken is kleurgebruik in de tuin een terugkerende thematiek en laat Modeste zien hoe je omgaat met het grote assortiment aan tuinplanten. Vanaf de jaren negentig geeft Modeste verschillende workshops over het maken van beplantingsplannen, kleurgebruik in de tuin en tuinplantenkennis

Details

EAN :9789000386529
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  26-05-2023
Uitvoering :Spiraal gebonden
common.Language :Nederlands
Hoogte :275 mm
Breedte :248 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :1523 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496
Keywords :  beplanting;bladplanten;bloei;bloemen;borders;kleur;standplaats;tuinieren;tuinontwerp