Tuinplantenkiezer op kleur

Mix & match ruim 600 planten

Nederlands | 26-05-2023 | 496 pages

€ 35,99

   Bestelbaar


Tekst achterflap

Onmisbaar voor elke tuinliefhebber: meer dan 600 planten op seizoen, kleur en hoogte gerangschikt

Een van de boeiendste, maar ook moeilijkste aspecten van tuinieren is het combineren van kleuren. Bovendien is opeenvolgende bloei essentieel voor een beplanting die lang mooi blijft. 

Met behulp van de Tuinplantenkiezer op kleur is het eenvoudig om zelf de mooiste kleurencombinaties voor borders en plantvakken te maken. Mix & match met de drie losse waaiers gesorteerd op bloeitijd, kleur en hoogte, leg de stroken naast elkaar en maak gebruik van de tips voor plantencombinaties.

De planten zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat en via een uitgebreid register makkelijk op te zoeken. Met heldere uitleg over kleurgebruik in de tuin, het maken van een beplantingsplan en inspirerende voorbeeldbeplantingen is dit boek interessant voor zowel tuinliefhebbers als tuinontwerpers.


Biografie

Modeste Herwig is groenauteur, tuinfotograaf en en beplantingsontwerper. De Tuinplantenkiezer op kleur is haar 48e tuinboek. In haar boeken is kleurgebruik in de tuin een terugkerende thematiek en laat Modeste zien hoe je omgaat met het grote assortiment aan tuinplanten. Vanaf de jaren negentig geeft Modeste verschillende workshops over het maken van beplantingsplannen, kleurgebruik in de tuin en tuinplantenkennisDetails

  EAN :9789000386529
  Auteur: 
  Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Verschijningsdatum :  26-05-2023
  Formaat :Spiraal gebonden
  Taal :Nederlands
  Hoogte :275 mm
  Breedte :248 mm
  Dikte :37 mm
  Gewicht :1510 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :496
  Trefwoorden :  beplanting;bladplanten;bloei;bloemen;borders;kleur;standplaats;tuinieren;tuinontwerp