Honingbijen en donder in de verte

Roman

Nederlands | 04-05-2023 | 448 pages

€ 26,99

   Bestelbaar


Tekst achterflap

Prijswinnende Japanse bestseller over de beproevingen van vriendschap

In een klein kustplaatsje in de buurt van Tokio strijden vier jonge Japanse pianisten in een prestigieus internationaal pianoconcours. Aanvankelijk lijkt de intensieve, twee weken durende competitie hun grootste obstakel, maar algauw blijkt dat ze elk hun eigen uitdagingen onder ogen moeten komen.

Honingbijen en donder in de verte is een indringend verhaal over liefde, rivaliteit en de ontelbare beproevingen van vriendschap tijdens een competitie op het hoogste niveau. Riku Onda voert je mee in de bijzondere levens van haar hoofdpersonen en brengt klanken op een fabelachtige manier tot leven. Het resulteert in een tijdloze ode aan de kracht van muziek.

Riku Onda is een veelbekroonde Japanse auteur met meerdere bestsellers op haar naam. Ze werd als eerste auteur ooit tweemaal bekroond met de Japan Booksellers' Award, waarvan één keer voor haar bestseller Honingbijen en donder in de verte, dat ook werd onderscheiden met de Naoki Prize. Het boek is al meer dan anderhalf miljoen keer verkocht en is tevens verfilmd.


Biografie

Riku Onda is een veelbekroonde Japanse auteur met meerdere bestsellers op haar naam. Ze werd als eerste auteur ooit tweemaal bekroond met de Japan Booksellers' Award, waarvan één keer voor haar bestseller Honingbijen en donder in de verte, dat ook werd onderscheiden met de Naoki Prize. Het boek is al meer dan anderhalf miljoen keer verkocht en is tevens verfilmd. (© Foto: Anna Morrison)Details

  EAN :9789000386307
  Auteur: 
  Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Vertaler : Monique ter Berg - Jetty Huisman
  Verschijningsdatum :  04-05-2023
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :229 mm
  Breedte :151 mm
  Dikte :37 mm
  Gewicht :674 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :448
  Trefwoorden :  honeybees and distant thunder;japan;japan booksellers award;mitsubachi to enrai;muziek;piano;tokio