Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

Anna's perfecte smaken


Nederlands | 26-03-2024 | 352 pages

9789464043082

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 34,99 € 29,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar




Tekst achterflap

‘Anna’s best bewaarde keukengeheimen en een kijkje in haar voorraadkast. Voor wanneer het dinsdagavond 8 uur is, je barst van de honger en je een doordeweeks succesnummer nodig hebt. Een makkelijk, eerlijk en heerlijk succes.’  – Yotam Ottolenghi

Supersimpele vegetarische recepten die barsten van de smaak en vriendelijk zijn voor de planeet

In Anna's perfecte smaken staan twaalf superhelden centraal die je eten gegarandeerd geweldig laten smaken. Elk hoofdstuk draait om een basisingrediënt dat je altijd wel in huis hebt, zoals citroenen, olijfolie, uien, tahin of azijn. Daarmee creëer je vegetarische gerechten met de perfecte smaakcombinaties. Voor bijvoorbeeld citroen is dat een smakenpalet van scherp, zuur en bitter; voor tahin aards, zoet en romig. Deze snel te bereiden gerechten worden jouw nieuwe favorieten.

- 125 gloednieuwe recepten
- 12 basisingrediënten: van olijflie en citroen tot tahin en knoflook
- Met praktisch advies over duurzaam boodschappen doen, beter koken, het opbouwen van smaken en texturen, en vegetarische smaakmakers
- Inclusief gastrecepten van culinaire grootheden als Georgina Hayden, Olia Hercules, Hetty McKinnon en Stanley Tucci

Anna's perfecte smaken is een explosie van smaken en culinaire creativiteit. Salades, soepen en recepten om zelf mosterd of miso te maken; eenpansmaaltijden als citroenpilav met boterige amandelen, en zoetigheid als chocolade-ijs met zoute kappertjes. Met oog voor duurzaamheid en wat goed is voor je portemonnee geeft Anna je de tools in handen om al je gerechten de juiste kick te geven.  

Lof voor Anna's perfecte smaken:

‘Slim, smakelijk, oprecht en gezond. Anna krijgt het weer voor elkaar!’ – Jamie Oliver

Biografie

ANNA JONES is een Britse chef en schrijver en de stem van de moderne vegetarische keuken. Ze is columnist voor The Guardian en schrijft daarnaast voor diverse andere Britse kranten en tijdschriften. Anna werkte samen met bekende chefs als Yotam Ottolenghi, Antonio Carluccio, Jamie Oliver en Mary Berry. Eerder publiceerde ze Modern vegetarisch, Een nieuwe manier van koken, Vegetarisch het jaar door en het succesvolle Eén Pan, Plaat, Planeet (+10.000 exemplaren verkocht). Haar boeken worden wereldwijd vertaald en verkocht. Eén Pan, Plaat, Planeet was Sunday Times-bestseller en met Vegetarisch het jaar door won Anna de felbegeerde Observer Food Monthly Best New Cookbook Award en The Guild of Food Writers Cookery Book Award. Anna gelooft dat groenten het middelpunt van elke tafel zouden moeten zijn en wordt gedreven door het plezier van eten en het feit dat eten een verandering kan bewerkstelligen in ons dagelijks leven. Ze woont in Hackney,Oost-Londen, met haar man en twee kinderen.

Details

EAN :9789464043082
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Vertaler : Aniek Njiokiktjien - Renate Hagenouw
Verschijningsdatum :  26-03-2024
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :252 mm
Breedte :197 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :1290 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :352