Voor een leven met boeken

0

This is not a chicken


Nederlands | 27-10-2020 | 184 pages

€25,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Koen Vanmechelen - Iedere soort is beperkt, daarin zit de schoonheid - als de puzzel die slechts ontstaat door het samenpassen van alle stukjes. Zonder elkaar hebben al die puzzelstukjes niet veel te betekenen. De schoonheid schuilt in het samenspel. Met twee is er meer schoonheid dan alleen.

Dit boek is de neerslag van een lange reeks gesprekken tussen Koen Vanmechelen en Geerdt Magiels in LABIOMISTA, op het snijpunt van tekst en beeld, van kunst, wetenschap en samenleving. Samen gaan ze op zoek naar de kern van onze complexe wereld: in de schoonheid van de beperking, in de relatie tussen koken en kunst, hoe de natuur een grote kopieermachine is, waarom mensenrechten en fertiliteit hand in hand gaan, en waarom het globale geen bestaansrecht heeft zonder het lokale.

This is Is Not a Chicken reikt elk leven, van het kleinste organisme tot de grootste mastodont, concrete projecten aan om zichzelf heruit te vinden. Bovenal is het een ode aan de samenkomst van verhaallijnen en betekenisvelden.


Slogan/Promotie

Wat we kunnen leren van de kip & het eiDetails

  EAN :9789401472432
  Auteur: 
  Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
  Publicatiedatum :  27-10-2020
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :160 mm
  Breedte :230 mm
  Dikte :18 mm
  Gewicht :344 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :184