Vladimir


Nederlands | 16-08-2022 | 304 pages

€ 23,99


    Bestelbaar
Tekst achterflap

Wanneer haar man in een #MeTooschandaal verzeild raakt, wankelt ook de positie van de verteller, een vrouw van in de vijftig die na een gefnuikte carrière als schrijfster Engelse literatuur doceert aan dezelfde kleine universiteit als hij. Ze was altijd geliefd onder haar studenten, maar als haar tolerante houding jegens zijn affaires uitkomt, zal het met haar populariteit en haar baan gedaan zijn. Terwijl ze zich staande probeert te houden tussen de politiek correcte studenten en collega’s, doet nieuwe collega Vladimir zijn intrede op de faculteit. Deze gevierde romancier is jonger, knapper, succesvoller dan zij – en doet in haar een ongekende obsessie ontbranden.
Een geestige, provocerende en scherpzinnige debuutroman over het spanningsveld tussen macht en erotiek, en het mijnenveld van het morele denken van onze tijd.


Biografie

Julia May Jonas is toneelschrijver. Ze studeerde schrijven voor theater aan Columbia University en doceert aan Skidmore College. Ze woont in Brooklyn. Vladimir is haar debuut.Details

  EAN :9789044546699
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Vertaler : Inge Pieters
  Verschijningsdatum :  16-08-2022
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :136 mm
  Breedte :215 mm
  Dikte :26 mm
  Gewicht :389 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :304