Bezoek onze reisboekhandel op de eerste verdieping!

New Italian


Nederlands | 08-06-2021 | 304 pages

9789038809878

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 39,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar




Tekst achterflap

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.

Biografie

Sergio Herman is chef-kok en gastronomisch ondernemer. Hij is de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder meest recent Le Pristine, dat niet lang daarna de eerste Michelinster kreeg. Andere restaurants zijn AIRrepublic, Blueness, Pure C en The Jane. Ook maakte hij diverse kookboeken en tv-programma’s.

Details

EAN :9789038809878
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Verschijningsdatum :  08-06-2021
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :277 mm
Breedte :217 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :1596 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :304