New Italian

Recepten en verhalen

Nederlands | 08-06-2021 | 304 pages

€ 39,99

   Bestelbaar


Tekst achterflap

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.


Biografie

Sergio Herman is chef-kok en gastronomisch ondernemer. Hij is de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder meest recent Le Pristine, dat niet lang daarna de eerste Michelinster kreeg. Andere restaurants zijn AIRrepublic, Blueness, Pure C en The Jane. Ook maakte hij diverse kookboeken en tv-programma’s.Details

  EAN :9789038809878
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Verschijningsdatum :  08-06-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :277 mm
  Breedte :217 mm
  Dikte :33 mm
  Gewicht :1596 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :304