Voor een leven met boeken
0

Olivia en ik


Nederlands | 08-07-2021 | 160 pages

€ 17,99


    Bestelbaar


Tekst achterflap

Een bijzonder verhaal over een vriendschap die alle tijden overbrugt

Als de geest van de elfjarige Olivia aankomt op begraafplaats Lindeheuvel is Cornelia (zelf overleden in 1891) opgewonden: het is bijna een eeuw geleden sinds er een meisje van haar leeftijd op Lindeheuvel was! Ze is dan ook vastbesloten vriendinnen met dit nieuwe meisje te worden. Olivia is echter helemaal niet blij om op Lindeheuvel te zijn – en dat laat ze merken ook. Hoe Cornelia ook probeert om vriendschap te sluiten, Olivia houdt iets voor haar achter en dat beïnvloedt hun vriendschap. Maar terwijl Cornelia vastbesloten is Olivia te helpen en het geheim van haar vriendin te ontdekken, merkt ze dat ze zelf ook nog een probleem moet oplossen. 

Olivia en ik is een origineel verhaal over de vriendschap tussen twee meisjes en hoe liefde zelfs de grenzen tussen leven en dood kan overschrijden.


Biografie

Joke Reijnders hield op jonge leeftijd heel veel van lezen en schrijven en schreef op de basisschool al verhalen. Ze studeerde mediëvistiek en werkte daarna als freelance journalist en redacteur. Haar eerste kinderboek, Drakenbloed en kamillethee, verscheen in 2008 en was genomineerd voor de Hotze de Roos-prijs. Inmiddels heeft ze meer dan veertig boeken geschreven, voornamelijk voor kinderen, en een aantal voor volwassenen. Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Frankrijk.Details

  EAN :9789000378333
  Auteur: 
  Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum :  08-07-2021
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :148 mm
  Breedte :223 mm
  Dikte :20 mm
  Gewicht :361 gr
  Voorraad : Bestelbaar
  Aantal bladzijden :160
  Trefwoorden :  begraafplaats;geschiedenis;joke reijnders;overleden;vriendschap