Een boek zoeken

 
 
  Hoe kunt u zoeken?
Boeken zoeken kan heel eenvoudig via de zoekbox rechts op deze pagina. Daar geeft u een woord uit de titel staat of de naam van de auteur. Vervolgens kan u de resultaten verder verfijnen door een aanvullende zoekterm in te vullen en "Zoeken in deze resultaten" aan te vinken. Indien de resultaten u niet verder helpen kunt u ook een volledig nieuwe zoekopdracht ingeven. In de resultatenlijst kunt u een titel selecteren om naar een detailpagina van het boek te gaan. Daar vindt u de beschikbaarheidsinformatie en meer.

Wat kunt u zoeken?
De informatie op onze website bevat de meeste Nederlandstalige boeken die bij ons bestelbaar zijn. Van bepaalde fondsen is deze informatie echter niet beschikbaar en deze kunnen we deze dus ook niet opnemen. Indien u specifieke vragen heeft of u zoekt een anderstalige titel kunnen we u steeds telefonisch of via e-mail verder bijstaan.

Toch niet gevonden wat u zocht?
Maakt u zich vooral geen zorgen. Als u met vragen rond een boek blijft zitten, staan we zoals steeds voor u klaar. Bel ons via 050 33 34 03 of stuur een e-mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met uw vraag en we nemen graag de tijd om verder voor u op te zoeken en u te informeren.