Shop lokaal, ook online

 
 
  Bij ons kunt u lokaal uw boeken kopen, ook via het internet. U steunt er een zelfstandige zaak mee, die er prat op gaat om terug te geven aan haar klanten en de omgeving. We organiseren activiteiten, workshops, starten nieuwe evenementen en steunen lokale projecten. Zo vloeit een deel van uw aankoop ook direct terug naar initiatieven waar u en uw stad beter van worden. En zo geeft u ons de duw in de rug, zodat we met goeie moed blijven verder bouwen aan een boekhandel en omgeving waar u en wij trots op mogen zijn.  
     

Zoek een boek


 

Momenteel in onze etalage

 
 
  Niet meteen inspiratie voor uw volgende boek? Dankzij onderstaande selectie kunt u eenvoudig windowshoppen, net alsof u bij ons aan de etalage passeert. Geen algoritmes, geen top 10, geen eenheidsworst, wél de boeken waarvan wij vinden dat ze het verdienen om in de spotlight te staan! Met de hand geplukt door onze medewerkers.  
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek
van de
maand

maart
2019

    Dit is mijn moeder
Tommy Wieringa
 
   

Wanneer rasauteur Tommy Wieringa in zijn eigen leven duikt en daarover schrijft kan je er prat op gaan dat zo'n boek literair fraais oplevert. In "Dit is mijn moeder" liet hij zijn pen vloeien over zijn band met zijn moeder, die in zijn jeugd het avontuur opzocht en vervolgens later aan borstkanker overleed.

 

In een reeks korte cursiefjes krijg je inkijk in de beleving en band van Wieringa ten opzichte van zijn moeder. Aangrijpend en meeslepend, maar vooral diep menselijk. Een boek dat we deze maand maar wat graag op de bovenste plank leggen.

 

'Ze was niet alleen mijn moeder, maar ook een van mijn meest geliefde personages. Een kleurrijker, avontuurlijker en onverschrokkener iemand ontmoette ik nog nooit. Een ontiegelijke lastpak, maar het zout der aarde.' volgens Tommy Wieringa

 
 

De Bezige Bij

Februari 2019

Nu verkrijgbaar

€ 17,99 of gratis voor 180 klantenkaartpunten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.