Shop lokaal, ook online

 
 
  Bij ons kunt u lokaal uw boeken kopen, ook via het internet. U steunt er een zelfstandige zaak mee, die er prat op gaat om terug te geven aan haar klanten en de omgeving. We organiseren activiteiten, workshops, starten nieuwe evenementen en steunen lokale projecten. Zo vloeit een deel van uw aankoop ook direct terug naar initiatieven waar u en uw stad beter van worden. En zo geeft u ons de duw in de rug, zodat we met goeie moed blijven verder bouwen aan een boekhandel en omgeving waar u en wij trots op mogen zijn.  
     

Zoek een boek


 

Momenteel in onze etalage

 
 
  Niet meteen inspiratie voor uw volgende boek? Dankzij onderstaande selectie kunt u eenvoudig windowshoppen, net alsof u bij ons aan de etalage passeert. Geen algoritmes, geen top 10, geen eenheidsworst, wél de boeken waarvan wij vinden dat ze het verdienen om in de spotlight te staan! Met de hand geplukt door onze medewerkers.  
     

 

 

Boek
van de
maand

mei
2019

    Momentopnamen
Claudio Magris
 
   
De favoriet van zowel publiek als critici tijdens het eerste Brutaal festival stelde enkele jaren geleden zijn magistrale "Museum van oorlog" in onze stad voor. Hij mocht er voor een overvolle zaal zijn verhaal uit de doeken doen.
 
Nu verschijnt een nieuw boekje van deze Italiaanse meester. Een boek in mini-essays waarin het bewust omgaan met het leven centraal staat. Met een doortastende pen probeert Magris zo de mens dichter bij elkaar te brengen. Een verfijnde, literaire amuse-gueule, die we deze maand graag extra aandacht geven.

 

Meer informatie

 
 

De Bezige Bij

April 2019

Nu verkrijgbaar

€ 24,99 of gratis voor 250 klantenkaartpunten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.