Huurvoorwaarden salon

 
 
 

Boven de oudste boekhandel van Vlaanderen pronkt ons salon als kers op de taart. Deze klassieke, authentieke en karaktervolle ruimte wordt door onszelf regelmatig gebruikt voor lezingen, voorstellingen, onze leesgroepen en recepties, maar staat ook ter beschikking voor externe initiatieven. Zo komen nu reeds verschillende bedrijven bij ons vergaderen, hielden we recepties in functie van VIP evenementen en kwamen naast onze eigen leesgroepen ook externe groepen bij ons samen.

 


Mogelijkheden

Ons salon is een mooie ruimte, met bescheiden omvang. We kunnen ze flexibel inrichten en hebben voldoende technisch materiaal om aan een gevarieerd  aanbod van evenementen tegemoet te komen.

- Voordrachten en lezingen

- Recepties

- Vergaderingen

- Leesgroepen

- Kamerconcerten

- Kleinschalige theatervoorstellingen


Capaciteit:

Afhankelijk van de invulling groeit of krimpt ook de capaciteit. Het absolute maximum dat toelaatbaar is, ligt omwille van de locatie op het eerste verdiep, op 50 personen. Indien gebruik wordt gemaakt van tafels i.f.v. vergaderingen, leesgroepen of dergelijke ligt dit aantal iets lager.

- Voor voordrachten, lezingen, recepties en concerten: tot 50 personen

- Vergaderingen of leesgroepen: tot 24 personen


Technische uitrusting en bijstand:

- Technische bijstand voor audio- en videomateriaal wordt door ons voorzien.

- Het opzetten, aanpassen en opruimen van de ruimte is in de prijs inbegrepen.

- Flipchart

- Versterking en microfoon

- Beamer en scherm (mits toeslag; zie prijslijst)


Catering:

- Dranken kunnen worden voorzien. Kosten zijn afhankelijk van drankenkeuze en aantal personen. (zie prijslijst voor details)

- Koffie, thee, fruitsap, water (plat & bruis), wijn (rood en wit)

- Catering wordt niet door ons voorzien. In samenspraak kunnen wel afspraken gemaakt worden voor gebruik van keuken en ruimtes die ter beschikking staan voor een externe cateraar.


Tarieven

We onderscheiden twee tarieven voor particuliere en bedrijfsorganisaties enerzijds en evenementen of bijeenkomsten die een duidelijke link hebben met de literatuur of die over literatuur gaan anderzijds. Hieronder een overzicht.

 

     
 
 

Bedrijven, organisaties

en particulieren

Literaire initiatieven
Huur salon - halve dag
(van 9u tot 13u
of van 14u tot 18u)
€ 250,- € 100,-
Huur salon - hele dag
(van 9u tot 18u)
€ 500,- € 200,-
Huur salon - 's avonds
(van 19u tot 23u)
€ 300,- € 150,-
Dranken
- Wijn (wit & rood)
- Koffie, thee, fruitsap, water
 
€ 15,- per verbruikte fles
€ 5,- per persoon (forfait)
Beamer en scherm € 50,-
! Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
     
 

Aanvragen voor data dienen in overeenkomst te worden vastgelegd en dienen rekening te houden met de programmatie van onze eigen initiatieven. Voor specifieke vragen over uw organisatie of indien u speciale wensen heeft, gelieve contact op te nemen met Yvonne Steinberger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.