Welkom in ons salon

 
 
 

Als geëngageerde boekhandel streven we ernaar om naast het selecteren van een boeiend boekenaanbod ook een hoogwaardig programma uit te werken op vlak van literaire activiteiten. Deze gaan door in onze uitermate gepaste en gezellige ruimte boven de boekhandel: ons salon.

Ons doel voor deze activiteiten is om met onze beide voeten in de maatschappij te staan en u daar ook in mee te nemen. We laten auteurs aan het woord die iets te vertellen hebben, wiens engagement of denkwerk een voorbeeld kan zijn of die een thema bespreekbaar willen maken in eender welk genre.

Zo komen literatuur en poëzie aan bod, maar ook filosofie en actualiteit. Voor de lezer wiens honger maar niet gestild raakt, organiseren we bij gelegenheid cultuurreizen. En af en toe doen we ook iets voor de kleinsten onder ons!

 

 
 
 

Steeds op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 
 
 

Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement?

 
         

 

12
dec

      Marcel Möring
Geliefd auteur op bezoek tijdens dag van de onafhankelijke boekhandel
   
     

Op de dag van de onafhankelijke boekhandel geven we het woord de auteur van een van onze favoriete boeken van het jaar. In 'Eden' volgen we de zwervende Niekas en de psychiater Mendel in twee parallelle verhaallijnen die in uitzonderlijk proza zijn neergeschreven. Een avond waar we reikhalzend naar uit kijken.


Meer informatie...

 

 

14
dec

      Delphine Lecompte presenteert Western
Ontrafel de cowboy binnenin jezelf
   
     

Delphine Lecompte brengt een performance vertrekkende vanuit haar nieuwe dichtbundel en gaat met Jooris Van Hulle in gesprek om enkele sluiers over haar werk op te lichten.


Meer informatie...

 

 

16
dec

      Stefan Hertmans signeert
De blinde stoker van de hamam van Fez
   
     

Voor de dag van de onafhankelijke boekhandel op 12 december schreef Stefan Hertmans een prachtig geschenkboek. Voor die gelegenheid komt hij in onze boekhandel sigeren op 16/12!


Meer informatie...

 

 

17
dec

      Bert Gevaert signeert
Bloedstollend Brugge
   
     
In ‘Bloedstollend Brugge’ wentelt Gevaert zich in de lugubere kant van Brugge. Hij verzamelde duistere verhalen over marteling, hekserij, monsters en meer die zich in Brugge afspeelden. Hij signeert op 17 december in onze boekhandel.


Meer informatie...