Aangepaste openingsuren, webshop, en maatregelen rond corona

Beste boekenliefhebbers,

Momenteel is onze boekhandel nog open. Wij blijven ter beschikking voor uw vragen en bestellingen.

 

Openingsuren
De boekhandel is momenteel open op volgende dagen en uren:
- Maandag van 10.00 uur tot 12.30 uur
- Dinsdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur
- Woensdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur
- Donderdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur
- Vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur
- Zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur

 

 

Webshop

Door wijzigingen in de dienstverlening van onze leveranciers kunnen wij een vlotte levering via onze webshop niet garanderen. We houden daarom liever rechtstreeks contact met u om te garanderen dat bestellingen correct verlopen.

U kunt ons voor al uw vragen bereiken via het telefoonnummer 050 333 403 of via e-mail naar klantendienst@dereyghere.be

 

Leveringstermijnen zijn op dit moment moeilijk te voorspellen. Wel kunnen we zeggen dat boeken die we op voorraad hebben - en dat zijn er heel wat - nog steeds vlot tot bij u kunnen geraken. Moeite om te kiezen? Ons persoonlijk advies krijgt u er gratis bij. Zo ben je er zeker van dat je met een tevreden gevoel de komende weken kan doorstaan :-)

 

 

Maatregelen rond corona

Wij nemen de nodige zorg om u en onszelf te beschermen voor infecties. Wil bij een bezoek aan de boekhandel de adviezen van de overheid over social distancing en hygiëne respecteren. Wij nemen zelf alvast maatregelen om onze kassa, betalingsmiddelen en onszelf smetvrij te houden. U kunt dus met een gerust hart op bezoek komen tijdens een wandeling of wanneer u nood heeft aan een frisse neus of net speciaal om een nieuw boek binnen te halen om die neus in te steken.

 

 

Dank voor uw begrip en tot binnenkort!
Thomas Barbier, Yvonne Steinberger
En het team van boekhandel De Reyghere

 

 
 

We vernieuwen, ook online!

Momenteel wordt achter de schermen gewerkt aan een nieuwe website met meer aandacht voor gebruiksgemak, volledigere informatie en een complete opknapbeurt. In afwachting daarvan wordt de huidige website tijdelijk niet meer geüpdatet. In tussentijd kan je de activiteiten van de boekhandel blijven opvolgen via onze nieuwsbrief - inschrijven kan hieronder - en op Facebook via deze link.

 

Dank voor uw begrip en geduld.
Thomas Barbier, Yvonne Steinberger
En het team van boekhandel De Reyghere

 

 
 

Welkom in ons salon

 
 
 

Als geëngageerde boekhandel streven we ernaar om naast het selecteren van een boeiend boekenaanbod ook een hoogwaardig programma uit te werken op vlak van literaire activiteiten. Deze gaan door in onze uitermate gepaste en gezellige ruimte boven de boekhandel: ons salon.

Ons doel voor deze activiteiten is om met onze beide voeten in de maatschappij te staan en u daar ook in mee te nemen. We laten auteurs aan het woord die iets te vertellen hebben, wiens engagement of denkwerk een voorbeeld kan zijn of die een thema bespreekbaar willen maken in eender welk genre.

Zo komen literatuur en poëzie aan bod, maar ook filosofie en actualiteit. Voor de lezer wiens honger maar niet gestild raakt, organiseren we bij gelegenheid cultuurreizen. En af en toe doen we ook iets voor de kleinsten onder ons!

 

 
 
 

Steeds op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 
 
 

Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement?