Welkom in ons salon

 
 
 

Als geëngageerde boekhandel streven we ernaar om naast het selecteren van een boeiend boekenaanbod ook een hoogwaardig programma uit te werken op vlak van literaire activiteiten. Deze gaan door in onze uitermate gepaste en gezellige ruimte boven de boekhandel: ons salon.

Ons doel voor deze activiteiten is om met onze beide voeten in de maatschappij te staan en u daar ook in mee te nemen. We laten auteurs aan het woord die iets te vertellen hebben, wiens engagement of denkwerk een voorbeeld kan zijn of die een thema bespreekbaar willen maken in eender welk genre.

Zo komen literatuur en poëzie aan bod, maar ook filosofie en actualiteit. Voor de lezer wiens honger maar niet gestild raakt, organiseren we bij gelegenheid cultuurreizen. En af en toe doen we ook iets voor de kleinsten onder ons!

 

 
 
 

Steeds op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 
 
 

Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement?

 
         

 

2
jun

      Lees Meer! in het Concertgebouw
Met Yves Petry, Saskia De Coster en Femke Vindevogel
 
     

Tijdens Lees Meer! gaan telkens drie auteurs in gesprek met journaliste Ann De Bie. Op zondag 2 juni lichten drie literaire sterren op aan het firmament. Yves Petry, Saskia De Coster en Femke Vindevogel komen er hun recentste romans voorstellen.


Meer informatie

 

 

4
jun

      Soep en Feiten met Pieter Boussemaere
Actualiteit bij een kom soep
 
     

Geniet van een interessante spreker bij een kom soep. Op 4 juni geeft Pieter Boussemaere een lezing over de naakte feiten rond klimaatverandering en waarom de opwarming van de aarde veel meer is dan een milieuprobleem.


Meer informatie

 

 

13
jun

      Topfotograaf Martin Parr in Brugge
De wereld rondom ons met een knipoog doorprikt
 
     
Martin Parr staat bekend voor zijn fotografische projecten met een kritische blik op de moderne samenleving en uit zo zijn stem over het consumentisme, buitenlandse reizen en toerisme, autorijden, familie en relaties en voedsel.


Meer informatie volgt